Upisi u grupe – CEL1 (dodatne informacije)

Kao što piše u obavijesti o sastanku sa studentima prve godine, upisi u grupe za obvezatni kolegij Suvremeni engleski jezik 1 (CEL1) održat će se odmah nakon sastanka i upisa u grupe za kolegij Uvod u studij engleske književnosti 1.

U ponudi je osam grupa za CEL1 (svaka ima dva termina tjedno) od kojih svaki student mora izabrati JEDNU koja mu se uklapa u raspored. Kako je broj mjesta u svakoj grupi ograničen, molimo da, nakon što pomno proučite raspored i na anglistici i na drugom predmetu koji studirate, osim željene grupe odaberete još barem dvije rezervne za slučaj da ne uspijete upisati željenu grupu.

Napominjem da su, zbog prirode lektorske nastave i zahtjevnosti gradiva, kolizije s CEL-om 1 neprihvatljive (kolizija je preklapanje u rasporedu s nekim drugim kolegijem) te svaki student treba složiti raspored tako da nema kolizija s ovim kolegijem.

Budući da je nemoguće da svi studenti slože idealan raspored, a da se pri tome sve grupe podjednako popune, pri upisu u grupe ne možemo prihvatiti argument da vam određena grupa ‘najbolje paše u raspored’. U raspored vam paše svaka grupa s kojom nemate koliziju s obvezatnim predmetom. Podsjećam da i mnogi drugi obvezatni predmeti na svim studijima imaju više grupa pa studenti imaju manevarskog prostora u slaganju rasporeda.

Pri upisu u grupe prednost imaju studenti s invaliditetom.

Eventualne promjene grupa nakon upisa bit će moguće u četvrtak od 11 do 12 sati u B-012 jedino uz pisanu potvrdu o koliziji s drugom obvezatnim kolegijem i dokazom da na tom kolegiju ne postoji više grupa koje student može birati. U tom slučaju molim studente da pokušaju naći nekoga s kime će se zamijeniti za grupe.

Lektori 1. godine