PROGRAM međunarodne studentske konferencije kognitivne znanosti – MEiCogSci (23.-25. lipnja 2022.)

Drage studentice, dragi studenti, drage kolegice, dragi kolege,

U nastavku je poveznica na program međunarodne studentske konferencije kognitivne znanosti kojoj je FF domaćin sljedeći tjedan: 23. do 25. lipnja. 
 
Predavanja se odvijaju u tri paralelne sesija: DV-1, DV-3, DV-7.
Posteri će biti izloženi tijekom cijelog trajanja konferenciji je auli Fakulteta. 
 
Još jednom zahvaljujem svima koji su doprinijeli da budemo domaćini ovoj međudisciplinarnoj konferenciji koja će nadam se biti sjajna prilika za druženje, upoznavanje i učenje – kako studentima tako i svima nama nastavnicima. 
 
 
te poveznica na proširene sažetke svih prezentacija i postera:

Srdačan pozdrav i nadam se da se vidimo!

 
Renata Geld 

**************************
Poštovane kolegice i poštovani kolege,

Drage studentice i dragi studenti,
 
Od 23. do 25. lipnja naš je Fakultet domaćin međunarodne studentske konferencije kognitivne znanosti – MEiCogSci – te nam u goste dolaze studenti i nastavnici četiri europska sveučilišta – Beč, Ljubljana, Bratislava i Budimpešta. 
 
To je prilika za sve naše studentice i studente da se podruže sa svojim vršnjacima koji studiraju kognitivnu znanost, poslušaju njihova izlaganja i rezultate istraživanja te se upoznaju s ovom značajnom međudisciplinom koja će, nadamo se, od sljedeće godine (2023.) biti sastavni dio i naše akademske ponude. 
 
U ime organizatora i domaćina pozivam sve zainteresirane – studente i nastavnike – da posjete predavanja koja će se održavati u D7, D1 i D3, bace koji pogled na postere u auli Fakulteta te porazgovaraju sa izlagačima kao i alumnima koji također dolaze na konferenciju. 
 
Koristim i priliku da najiskrenije zahvalim upravi Fakulteta na velikoj podršci i pristanku da FF bude domaćin ove konferencije te svim odsjecima čiji su pročelnici i nastavnici odvojili vrijeme pa i financije svojih odsjeka da se ova konferencija pripremi kvalitetno te da se gosti osjećaju dobrodošlo i ugodno. Partner u organizaciji je i FER koji s FF-om već nekoliko godina aktivno surađuje na afirmaciji kognitivne znanosti. 
 
 
U ime organizatora i studentskih volontera,
 
Renata Geld