Sveučilište u Zagrebu odgodilo Natječaj za Erasmus+ za studenate u ak. god. 2021/22.

Sveučilište u Zagrebu odgodilo je raspis Natječaja za Erasmus+ studijski boravak studenata
u ak. god. 2021/22. radi implementacije novog sedmogodišnjeg programa mobilnosti Erasmus+. Obavijest je postavljena na mrežnim stranicama FFZG-a i poslana je na listu svima-studenti@ffzg.hr. Također, postoji velika vjerojatnost da će kao posljedica pomaka rokova i period za prijavu studenata na natječaj i obradu pristiglih prijava biti kraći, pa je važno da svi budemo spremni na nove okolnosti.

Za studente i djelatnike Sveučilište je stavilo obavijest na stranice gdje su objavljeni dokumenti i obrasci za pripremu Erasmus+ mobilnosti u tekućoj akademskoj godini jer ih korisnici najčešće posjećuju:
http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/studijski-boravak/dokumenti-i-obrasci/erasmus-sms-akademska-godina-202021/

www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/strucna-praksa/dokumenti-i-obrasci/2020-2021/

http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/dokumenti-i-obrasci/erasmus-202021-ka103/

Od prošloga tjedna Sveučilište ima problema s komunikacijom prema Gmail adresama (i moguće drugim e-mail servisima kao npr. Hotmail, Live). Poruke s unizg.hr domene odlaze u Spam ili Junk folder primatelja koji koriste te e-mail servise. Fakultetski međunarodni ured obavijestio je studente o ovom problemu.
__________________________________
17.2.2021.