NESLUŽBENI rezultati kvalifikacijskog postupka za upis u smjerove diplomskog studija na Odsjeku za anglistiku

U prilogu se nalazi abecedna lista kandidata koji su na temelju svojih prijava i priložene potpune dokumentacije ostvarili pravo na upis u smjerove diplomskog studija anglistike.

Kvote za pojedine smjerove su ograničene i izračunate su na temelju ukupnog broja kandidata. Pravo na upis dodijeljeno je prema rang-listi sastavljenoj na temelju težinskog prosjeka  anglističkih predmeta te prema listi prioriteta pojedinog kandidata. Kandidati čiji težinski  prosjek nije bio dovoljan za upis prvog željenog smjera, ostvarili su pravo na upis u idući slobodan smjer, prema svojoj listi prioriteta.

Lista je neslužbena i ažurirat će se do ponedjeljka u 16:00 te je moguće da studenti na donjoj granici kvote budu naknadno prebačeni u drugi smjer.

Za sve upite studenti se mogu obratiti voditelju upisa Hrvoju Tuteku na adresu htutek@ffzg.hr najkasnije do ponedjeljka, 1.10.2018., u 12:00.

Studenti koji naknadno odluče da neće upisivati diplomski studij anglistike na FFZG dužni su to hitno javiti voditelju upisa.
_________________________
Iz Odsjeka, 29.9.2018.