Home » Oglasna ploča » Natječaj za Erasmus+ studentsku mobilnost za 2023./2024.

Natječaj za Erasmus+ studentsku mobilnost za 2023./2024.

Poštovane studentice i studenti,

napokon je objavljen natječaj za Erasmus+ mobilnost u akademskoj godini 2023./2024.

Pažljivo pročitajte tekst natječaja objavljen na stranicama UniZg, kao i dodatne upute koje je objavio naš međunarodni ured – oboje dostupno ovdje.

NAKON što pročitate tekst natječaja i dodatne upute javite se:

– kolegici Ivani Bedeković iz međunarodnog ureda s pitanjima u vezi s natječajnom procedurom (njen mail se nalazi u uputama),

– meni s pitanjima u vezi sa stranim studijskim programima anglistike koje ste odabrali za svoj semestar na razmjeni (moj mail za mobilnost).

Molim Vas da pišete jasne i pregledne mailove – objedinite svoja pitanja – ne šaljite rascjepkana pitanja, pogotovo ne kolegici Bedeković, koja sama obrađuje sve pristigle mailove i prijave u ovom natječajnom postupku. Sa mnom se možete dogovoriti i za konzultacije bilo online bilo uživo.

Međunarodni ured održat će info-dan u vezi s ovim natječajem pa svakako i dalje pratite njihove obavijesti i listu student-svima.

Potvrdu o poznavanju engleskog jezika (isključivo za studente anglistike!) zatražite kod tajnice Odsjeka, gđe Sandre Krsnik.

Molim studente preddiplomskog studija anglistike koji su zainteresirani za ovu razmjenu (i neku drugu) da mi se OBAVEZNO jave prije upuštanja u natječajnu proceduru.

Pozdrav,

Marina Grubišić